Belépés
Receptek
Sertéstokány-belsőségekkel-
A húst lemossuk, leszárogatjuk, 4 cm hosszú, ceruzavastagságú darabokra szeljük. A belsőségeket az erektől és vezetékektől megtisztítjuk, megmossuk, csíkokra ...
Tepsis csirke
A combokat megmossuk, megszárogatjuk,sóval bedörzsölve mindegyik darabot körbetekerjük egy szelet baconnal,megtűzzük fogvájóval, előmelegített sütőben ,tűzálló ...
Tőkehal céklasalátával, burgonyával
A céklát megfőzöm , leszűröm , meghámozom , durvára lereszelem , hozzákeverem a joghurtot , sót, borst és a tormát , összekeverem alaposan és hűtőbe rakom. A ...
Húsgombócos karalábéleves
Keverjük össze a húst a rizzsel, az áttört fokhagymával és a tojásfehérjével. Fűszerezzük sóval, borssal, majd formázzunk apró gombócokat. A levest felforralju...
Brokkolis tészta
Kevés olajon, csipet sóval, fedő alatt puhára pároljuk a brokkolit. Közben bő vízzel, kevés sóval feltesszük az orsó tésztát főni, mert így egyszerre lesz kész ...
Kanalas fánk
Az élesztőt a langyos tejben felolvasztjuk majd az összes hozzávalót egy keverőtálban csomómentesre keverjük, majd langyos helyen állni hagyjuk. 30-40 perc után...
Málnás túrótórta
A túrós réteghez a zselatint a vízben kis lángon addig melegítjük amíg teljesen fel nem oldódik, majd a többi hozzávalóval együtt turmixgépben vagy késes aprító...
Húsos-brokkolis rakott tészta
A tésztát (ízlés szerint sózott, borsozott) darált hússal szárazon egy hőálló tálban összekeverünk. A brokkolit Delikát8-cal ízesített lobogó vízben kb. 10 más...
RAKOTT HURKA
A burgonyát héjában megfőzzük, majd megpucoljuk, szeleteljük. A hurkát lefagyasztjuk, majd a mélyhűtőből kivéve langyos vízzel leöblítjük, így a bőre könnyedén...
Almás krémes ahogy én csinálom
Az almát meghámozom,magházukat eltávolítom és vékony szeletekre vágom.Egy sütőpapírral bélelt 25x35 cm magas falú tepsi alját tele rakom egy sor almaszelettel ...
Gombás korhelyleves
Az apróra vágott hagymát olajon megpirítjuk,erre tesszük a kockára felvágott húst.Megszórjuk pirospaprikával,összekeverjük,majd ezután hozzáadjuk a káposztát is...
Sangria by Serenella... meleg nyári napra!
Szeleteljük föl az almát és a barackot, utána facsarjuk ki a grapefruit levét. A felsorolt hozzávalókat a pezsgő kivételével öntsük össze egy kancsóba vagy ko...
Madártej krém habbal
1 l tejet felteszünk forrni, a tojások sárgáját a cukorral habosra kavarjuk, hozzáadjuk a pudingot, simára kavarjuk, apránként hozzáadjuk a maradék fél li...
Zöld pestos csirkemell zelleres burgonyapürével
A zellert és a burgonyát egyforma darabokra vágom fel, s sós vízben puhára főzöm , leszűröm . Még melegen áttöröm , sózom borsozom ha kell, s belekeverem a te...
Citromkrémes szelet
A tojások sárgáját habosra keverjük a porcukorral, hozzáadjuk a sütőporral elkevert lisztet és a tejet. A tojásfehérjékből kemény habot verünk és belekeverjük a...
Édesköményes paradicsomleves .
Az édesköményt mossuk meg, vágjuk le a zöld részeket, és a torzsa részét is. Vágjuk vékonyabb cikkekre. A hagymát is vékony cikkekre szeleteljük. 2 ek olajo...
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
 
Szótár




Szolgáltatásaink, Kapcsolat, Szabályzat, © 2002-2023 TVN.HU Kft. Minden jog fenntartva.