Belépés
Receptek
ALMÁS KÓKUSZOS SÜTEMÉNY !
Az almákat meghámozzuk, negyedeljük, kivágjuk a magházukat és durva kockákra vágjuk. Az almakockákat összekeverjük a citromlével és 2 ek cukorral. A vajat, 100 ...
Erőleves
A húst ledaráljuk,elkeverjük a tojásfehérjével és a paradicsompürével.Állandó keverés közben felöntjük 2 liter hideg vízzel,és hozzáadjuk a marhacsontot,a megt...
Almás krémes ahogy én csinálom
Az almát meghámozom,magházukat eltávolítom és vékony szeletekre vágom.Egy sütőpapírral bélelt 25x35 cm magas falú tepsi alját tele rakom egy sor almaszelettel ...
Citromparfé - jégkrém
A habport az előírás alapján elkészítjük. Hozzáadjuk a tejfölt, a cukrot, a reszelt citromhéjat és a citrom levét. Felhabosítjuk és frissen is fogyaszthatjuk pa...
Gyöngyös húsgombócok .
Öntsük fel a rizst bőségesen vízzel, hagyjuk benne 2 órára, majd szűrjük le. A darált húsokat jól dolgozzuk össze az összevágott vöröshagymával, a zúzott fok...
Karácsonyi fatörzs...
A sütőt melegítsük elő 200 fokra. Egy nagy, lapos tepsit béleljünk ki sütőpapírral. Szitáljuk át a lisztet a sütőporral, a tojások fehérjét és sárgáját válasszu...
Tejszínes gesztenyebomba-ahogy én készítem-
Egy jénai vagy üvegtálat kibélelünk alufóliával. Átgyúrjuk a gesztenyemasszát, és rányomkodjuk az alufóliával bélelt tálra. Egy keverőtálba tesszük a rum...
Téli zöldségleves daragaluskával
A zöldségeket és a hagymát aprítom, a fokhagymát összezúzom. Felhevített zsiradékban magas hőfokon néhány percig dinsztelem a zöldségeket a borsóval, a hagym...
Lusta asszony rétesse
Tepsit kivajazzuk, majd zsemlemorzsával megszórjuk, elhintjük… A kétfajta lisztet, a sütőport, porcukor negyedét jól összekeverjük, az egyveleg felét a tepsibe...
Mustáros fokhagymás ínyenc raguleves
Az olajon pirítsuk üvegesre az apróra vágott hagymát. Adjuk hozzá a kockára vágott pulykahúst és a babérlevelet is, majd pirítsuk – pároljuk 10-15 percig, vagy ...
Pásztorpite
A kockára vágott hagymát kevés olajon pirítsd meg, add hozzá a húst és a sárgarépát, süsd össze egy kicsit. Utána tedd bele a paradicsompürét, sózd, borsozd meg...
Édes-savanyú krumpli.
A krumplit hámozd meg, majd szeleteld fel.. Az újhagymát vágd 5 cm-es darabokra, majd vágd vékony szeletekre. A paprikát csíkozd fel. A fokhagymát törd össze, a...
Tarhonya leves paprikával
3 evőkanál olajat megforrósítunk, majd ráöntjük a tarhonyát. Állandó keverés közben, szép barnára pirítjuk, de vigyázzunk, hogy meg ne égjen. Sóval ízesítjük, m...
Babsaláta
Puhára főzzük a babot. Mélyhűtöttel egyszerűbb, kevesebbet kell főzni. Közben kockára vágom a hagymát, az uborkát és összekeverjük az öntetet. 3-4 evőkanál olív...
Cseresznyés marcipános süti !
a sütőt előmelegítem 160 fokra. Egy 20 cm-s tortaformát kivajazok és lisztezek. A vajat , cukrot kikeverem habosra,hozzáadom a felvert tojásokat,a lisztet, a ...
Ezersziget csirke
A csirkemelleket keresztben 2 szeletre vágjuk, kivajazott tálba tesszük és megsózzuk. Összekeverjük a tejszínt, a ketchupot, a zúzott fokhagymát és a parmezánt...
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
 
Szótár




Szolgáltatásaink, Kapcsolat, Szabályzat, © 2002-2023 TVN.HU Kft. Minden jog fenntartva.