Belépés
Receptek
Kacsasült fahéjas almával
A kacsacombokat megmossuk, besózzuk, bedörzsöljük szárnyas fűszerkeverékkel, és egy jénaiba tesszük. Az almákat, a narancsot és a megtisztított hagymát gerezde...
Cukkinis lapcsánka (tócsni)
A cukkinit tészta reszelőn reszeljük le héjával együtt, fűszerezzük és 1-2 percig állni hagyjuk, majd hozzákeverjük a teljes őrlésű tönkölybúzalisztet. Ezt köve...
Körtés, duplacsokis, karamellás brownie
A sütőt 160 fokra előmelegítjük, a formát sütőpapírral béleljük, úgy, hogy két szembelévő oldalán túllógjon a papír. (Ennél megragadva majd könnyebb lesz ki...
Paradicsomos-mozzarellás pulykamell.
A pulykamellet először vágd nagyjából egyforma méretű darabokra, sózd be, majd egy csészényi olajba törd bele a fokhagymát, adj hozzá bazsalikomot, kenegesd b...
Cukkinis-padlizsános tekercs...
Készítünk egy lecsószerű alapot. Mindent nagyon-nagyon vékonyra és hosszúkásra vágunk. A cukkini- és padlizsánszeleteket a zöldségpucolóval hámozzuk, hogy vék...
Káposztás lepény !
A lisztet egy tálba rakom és hozzáadom a sót, zsírt s a cukrot. Belemorzsolom az élesztőt is, majd annyi tejet öntök hozzá , hogy közepesen kemény kelt tésztát...
Avokado leves (paleo)
Az avokádók húsát kevés sóval és borssal, tejföllel (kókusztjeföl vagy kesutejföl, estleg totukrém, ha van) turmixold le, botmixer nagyon jó hozzá. A húsleves...
Ropogós, kötözött malacpecsenye
Éles késsel nagy lappá kinyitjuk a húst. A belső részét bedörgöljük zúzott fokhagymával, és sózzuk-borsozzuk. Vékony csíkokra vágjuk a zöldségeket. Megszórjuk v...
Erdélyi csirkeaprólék leves
A csirkeaprólékot feltesszük főni a hagymával,fokhagymával,valamint sóval,borssal. Amíg főni kezd előkészítjük a zöldségeket,lehet reszelni,kockázni karikázni...
Csokis keksz
A vajat, porcukrot, tojást, kakaót gőz fölött 5 percig főzzük. A tűzről levéve a mazsolát a pudingot belekeverjük és a kekszet beletördeljük. Alufóliával ki...
Csirkemáj puliszkával
A hagymát apró kocára vágjuk,a fokhagymát összezúzzuk felforrósított olajba kissé megpirítjuk.Beletesszük a paprikát.A májat jól megmossuk,egészbe beletesszük a...
Sajtpuffancs
A tojások kemény habbá vert fehérjébe keverjük a sajtot és a forró olajba mártogatott kanállal kis fánkokat szaggatunk . Az olajban erős lángon világospirosra ...
Répatorta
A répákat tisztítsd meg, reszeld le, majd vékonyan vajazz és lisztezz ki egy 26 centiméter átmérőjű tortaformát. Alaposan keverd el a barna cukrot az olajjal, m...
raffaello golyók
A vizet és a cukrot lábasba tesszük, felforraljuk. Egy tálban elvegyítjük a tejport a kókuszreszelékkel. Mikor felforrt a szirup, lehúzzuk a tűz...
Sült keszeg-másképp-
A halakat sűrűn beirdaljuk, besózzuk (a só a vékony szálkákat szétmarja), és 5-6 órára hűtőszekrénybe tesszük. A besózott halakat ezután folyó víz alatt a sótó...
Trüffeltorta...
A tojást és a cukor alaposan felverjük, hozzáadjuk az olajat, ezzel is habosra verjük. A lisztet összeszitáljuk a kakaóval, a szódabikarbónával és a keményítő...
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
 
Szótár




Szolgáltatásaink, Kapcsolat, Szabályzat, © 2002-2022 TVN.HU Kft. Minden jog fenntartva.