Belépés
Receptek
Almáspite
A sütőporos lisztet a zsírral elmorzsolom. Hozzáadom a cukrot a tojássárgákat és a tejfölt. Összegyúrom és a tésztát két részre osztom. Kisodrom és az egyik ...
Karamellás szelet !
Összemorzsolom a lisztet, vajat, s a sütőport,majd hozzáadom a cukrot,a felvert tojást,tejfölt és sima tésztává gyúrom . Folpackba csomagolom és 30 percre lehű...
Túrós csusza
A tésztát megfőzzük, leszűrjük. A szalonnát eközben apró kockákra szeleteljük, majd a leszűrt tészta lábasába öntjük és tartalék lángon zsírjára sütjük...
Csoki likőr
Főzzünk 4 deci erős fekete kávét és szűrjük le. A cukrot a kávéval sziruppá főzzük. A tojások sárgáját elkeverjük a vaníliás cukorral, hozzá adjuk a tejet és á...
Bableves
A babot beáztatom néhány órára. A hagymát és a zöldségeket megdinsztelem, ezután rárakom a szalonnát és az összevágott csülköt, valamint a sertéscsontot is. Ha ...
Isteni narancstorta
A fogyasztásra szánt nap előtt 1 nappal 1 narancs héját lereszelem, a többit vékonyan meghámozom és lekarikázom, hat kanál cukorral megszórom, így annyi levet e...
Hagymás disznómáj
Disznómájat jól átmossuk, felcsíkozzuk és bő olajban, a kockára vágott hagymával, felrakjuk sülni. Miután átpirult, az utolsó 1 -2 percben fűszerezzük és sózzuk...
Isteni linzer
Először a lisztet, porcukrot, vaníliás cukrot, sütőport és a citromhéjat összekeverem, majd gyorsan belemorzsolom a margarint. Végül hozzáadom a tojássárgát és ...
Banánkrémes gyümölcszselés pohárkrém
A gyümölcsöket botmixerrel pürésítsd. A zselatinlapokat áztasd be hideg vízbe 5 percre, majd forrósítsd fel a narancslevet és old fel benne a leszűrt lapokat....
Prézlis túrógombóc
A túrót, a grízt, a tojást, 1 evőkanál kristálycukorral összedolgozom, majd hűtőben, legalább 1 órát állni hagyom. Közben, 1 evőkanál étolajon, a zsemlemorzsát ...
Fűszeres flekken roston
A húst kissé kiverem, és a szeletek szélét bevagdosom, nehogy sütés közben összeugorjanak. A sót, a borsot, a Piros Aranyat, a mustárt és a zúzott fokhagymát az...
Tarhonya, a magyaros aprótészta
A tarhonyatésztát liszt, só, víz és tojás alkotja, ugyanúgy, mint a csipetkét. Az eredeti szegedi tarhonya fél kiló liszt, egy tojás, só és víz hozzáadásával ké...
Zabpelyhes mazsolás pogácsa!
A sütőt 225 fokra előmelegítem . A lisztet, zabpelyhet, sót, cukrot, sütőport összekeverem , a vajat, a joghurtot, és a mazsolát is beledolgozom . Lisztezet...
Hóember hógolyókkal
1.Forraljuk fel a vizet és a cukrot, főzzünk belőle szirupot. 2.Vegyük le a tűzről, keverjük hozzá a Rama Vajas Ízt, a tejport, és végül a kókuszreszeléket. ...
Hamis túrós tészta...
A fodros kockatésztát nyersen kivajazott, morzsával megszórt tepsiben egyenletesen elterítjük, majd rászórjuk a mazsolát. A 3 tojás sárgáját, a cukrot, a...
Hurkával töltött krumpli
Személyenként két nagyobb nem szétfővő krumplit héjában megfőzünk, még forrón megpucoljuk, és egy kicsit hűlni hagyjuk. Mindegyik burgonya talpából levágunk egy...
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
 
Szótár




Szolgáltatásaink, Kapcsolat, Szabályzat, © 2002-2023 TVN.HU Kft. Minden jog fenntartva.